Διαφημιστικό κείμενο

Share on Facebook Share on Twitter Email this article
Expert Market
Expert Market

Φορολογικά οφέλη που όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις πρέπει να γνωρίζουν

Οι διατακτικές σίτισης μπορούν να είναι η ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις, επιβραβεύοντας τους εργαζόμενους ενώ οι ίδιες αποκομίζουν φορολογικά οφέλη.

Γιατί τόσες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την παροχή σίτισης για τους εργαζόμενους

Γνωρίζατε ότι η παροχή σίτισης εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη;

Εκπίπτουν ως παραγωγική δαπάνη έως και 6 € ανά εργαζόμενο ανά ημέρα (Νόμος 2336/95, Νόμος 3296/04, Νόμος 3842/10 and Νόμος 4172/13 άρθρο 14)

Τι είναι οι διατακτικές σίτισης;

Ίσως γνωρίζετε ήδη για αυτές. Οι διατακτικές σίτισης είναι κουπόνια που προσφέρονται από επιχειρήσεις στους εργαζόμενους, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν σε χιλιάδες συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλην την Ελλάδα.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι οι εργοδότες που τα παρέχουν κερδίζουν υψηλό επίπεδο ικανοποίησης εργαζομένων καθώς και οικονομικά οφέλη. 

Πώς λειτουργούν;

Οι κάτοχοι των καρτών σίτισης μπορούν να απολαβάνουν καινοτόμες υπηρεσίες όπως ανέπαφες συναλλαγές, mobile πληρωμές και e-merchants μέσα από σύγχρονες εφαρμογές που μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο.

Για κάθε εργαζόμενο που χρησιμοποιεί τις κάρτες σίτισης, η επιχείρησή σας μπορεί να εξοικονομεί εκατοντάδες ευρώ από κρατήσεις φόρων κάθε χρόνο.

Τα χρήματα που εξοικονομείτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Τα οφέλη δεν είναι μόνο χρηματικά.

Όπως θα έλεγε και ο Ναπολέων, «Ο στρατός προελαύνει με γεμάτο στομάχι».

Προσφέροντας παροχή σίτισης στους εργαζόμενούς σας, θα έχετε λύσει μία από τις βασικές τους ανάγκες έτσι ώστε να είναι προσηλωμένοι στους στόχους της ανάπτυξης της εταιρίας σας.

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι 4 στους 5 εργαζόμενους προτιμούν να λάβουν παροχές παρά αύξηση, επομένως οι διατακτικές σίτισης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος προσέλκυσης και διατήρησης τοπ εργαζομένων.

Πώς μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο προμηθευτή παροχών σίτισης;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί προμηθευτές, κάνοντας δύσκολο να βρείτε τον κατάλληλο για την επιχείρησή σας, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Για τη διευκόλυνσή σας, η Express Market δημιούργησε ένα έξυπνο εργαλείο που σας επιτρέπει να εισάγετε τις λεπτομέρειες της επιχείρησής σας και να βρείτε τις καλύτερες προσφορές. Αφότου ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, το μόνο που έχετε να κάνετε έιναι να περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας ο πιο κατάλληλος προμηθευτής παροχών σίτισης!

Δείτε πώς να το κάνετε:

  1. Βήμα 1 – Επιλέξτε την περιοχή σας στον χάρτη παρακάτω.
  2. Βήμα 2 – Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις που αφορούν την επιχείρησή σας..
  3. Βήμα 3 - Λάβε ΔΩΡΕΑΝ προσφορές από προμηθευτές και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.